89c914ce-1f79-4f85-ab25-0dc45d5cbd50.jpg
28045056-e183-4129-ad15-43199b2c1b7d.jpg
9e9397fa-a180-4653-983b-19bbbf76d90d.jpg
7cef1283-9294-4bdc-8990-336bcc06f7b7.jpg
e100dfc5-9ee7-4977-83a2-706db99dd878.jpg
f22c02c8-8cf5-4925-8d38-a0c6d8de7711.jpg
2.png
14.png
previous arrow
next arrow
Shadow

Аранжмани

Летни Одмори

 

Екскурзии

 

Семинари

  

Авионски Билети

 

Организирање на "Хаџ"

Канцеларија во Гостивар

Беличица 14

1230 Гостивар

Тел: +389 42 218 007

Тел: +389 42 218 008

Моб: +389 76 333 777

Канцеларија во Тетово

 

Браќа Миладинов 174

1200 Тетово

(спроти шарена џамија)

Тел +389 44 330 300

Канцеларија во Хамбург

Fahrstr.13

21107 Hamburg-Wilhelmsburg

Тел :+49 40 78 07 07 06

Моб: +49 173 240 3506

 

Канцеларија во Билефелд

 

 

Моб: +49 174 6604 666

 

 

Најдобар начин да направите резервација во движење

Преземете ја апликацијата Nasir Tours Reservations