89c914ce-1f79-4f85-ab25-0dc45d5cbd50.jpg
28045056-e183-4129-ad15-43199b2c1b7d.jpg
9e9397fa-a180-4653-983b-19bbbf76d90d.jpg
7cef1283-9294-4bdc-8990-336bcc06f7b7.jpg
e100dfc5-9ee7-4977-83a2-706db99dd878.jpg
f22c02c8-8cf5-4925-8d38-a0c6d8de7711.jpg
2.png
14.png
previous arrow
next arrow
Shadow

Organizime

Pushime Verore

Bëjmë organizimin e pushimeve verore të ndryshme nëpër vende luksoze

 

Ekskurzione të ndryshme

Organizojmë ekskurzione të ndryshme për nxënës, studentë dhe të tjerë.

 

Seminare

Organizojmë seminare për projekte,mbledhje të ndryshme.

  

Aviobileta

Rezervime për avio bileta për të gjitha destinacionet.

 

Organizimi i Haxhit

Organizime për në Haxh

Mënyra më e mirë për të bërë një rezervim në lëvizje

Shkarko aplikacionin Nasir Tours Reservations

Zyra në Gostivar

Beliçica 14

1230 Gostivar

Tel : +389 42 218 007

Tel: +389 42 218 008

Mob: +389 76 333 777

Zyra në Tetovë

 

Vëllezërit Milladinov 174

1200 Tetovë

(përball xhamisë së larme)

Tel: +389 44 330 300

Zyra në Hamburg

Fahrstr.13

21107 Hamburg-Wilhelmsburg

Tel :+49 40 78 07 07 06

Mob: +49 173 240 3506

 

Zyra në Bielefeld

 

 

Mob: +49 174 6604 666