Канцеларија во Гостиварr

Беличица 14

1230 Гостивар

Тел : +389 (0) 42 218 007

Факс: +389 (0) 42 218 008

Моб: +389 (0) 76 333 777

Канцеларија во Тетово

 

Браќа Миладинов 174

1200 Тетово

(спроти шарена џамија)

Тел +389 (0) 44 330 300

Канцеларија во Хамбург

Fahrstr.13

21107 Hamburg-Wilhelmsburg

Тел :+49 (0) 40 78 07 07 06

Факс:+49 (0) 40 78 07 07 06

Моб: +49 (0) 173 240 3506